Създадена през 1992г. като семейна фирма, вече 30 г. фирма „НОЛЕВ” израства и се развива в производството на прецизно подбрани малотрайни и трайни варено-пушени и сурово-пушени колбаси и деликатеси.В богатия и асортимент има млени меса  и полуфабрикати, шунки, пастети и сурови разфасовки, както и фирмения продукт „БОЛЯРКА”, приготвен по традиционна за региона рецепта.

Следвайки своето мото „Чудно вкусни” фирма „НОЛЕВ”  не спира да инвестира в нови технологий и оборудване, доставени от световни производители.

За да гарантира високите вкусови качества и безопасността на своите продукти фирмата работи с подбрани суровини от сертифицирани европейски и български доставчици.

В предприятието има въведена Система за управление на безопасността на хранителните продукти НАССР.

Управленската политика на фирмата винаги е била насочена към постигане на стратегически цели:

През 2012г. фирмата преструкторира изцяло производственото си предприятие и инвестира в изграждането на нов, модерен логистичен център. Това откри нови възможности за разширяване на на мрежата от снабдявани магазини, заведения за обществено хранене, ресторанти и хотели.

Фирма „НОЛЕВ” е носител на престижни отличия:

Ние не правим компромиси с качеството на продуктите, които произвеждаме, защото сме загрижени за здравето на нашите клиенти!!!