СУРОВИ МЕСНИ ЗАГОТОВКИ

немски вурст нюрнберг

НАДЕНИЦА НЮРНБЕРГ

Съставки: Свинско месо, соев протеин, сол, градински подправки, захароза, млечен протеин, растителни фибри, естествени ароматизанти,

Прочети »
немски вурст тюринген

НАДЕНИЦА ТЮРИНГЕН

Съставки: Свинско месо, соев протеин, сол, градински подправки, синапено брашно, захароза, млечен протеин, растителни фибри,

Прочети »
винер вурст

ВИНЕРВУРСТ

Съставки: Свинско месо, сланина, соев  и млечен протеин, сол,  натурални подправки и екстракти от подправки,

Прочети »
наденица мергез

НАДЕНИЦА МЕРГЕЗ

Съставки: Говеждо месо, соев и млечен протеин, сол, подправки, декстроза, антиоксиданти: аскорбинова киселина, натриев аскорбат,

Прочети »
пилешко роле

ПИЛЕШКО РОЛЕ

Съставки: Пилешко филе 100%, сол, картофено нишесте, захари, соеви фибри, олио, подправки и естествени ароматизанти,

Прочети »
адана роле

АДАНА РОЛЕ

Съставки: Агнешко месо, говеждо месо, соев протеин, сол,стабилизатор: трифосфати; картофено нишесте, захари, гъби, растителни фибри,

Прочети »
Свинско шишче от гърди

СВИНСКО  ШИШЧЕ ГЪРДИ

Съставки: Свински гърди 100%, сол, картофено нишесте, декстроза, натурални подправки, соеви фибри, стабилизатор: трифосфати, киселинен

Прочети »
свинско шишче

СВИНСКО  ШИШЧЕ ПЛЕШКА

Съставки: Свинска плешка 100%, картофено нишесте, соеви фибри, захари, ароматизанти (естествени), черен пипер, стабилизатор: трифосфати,киселинен

Прочети »
телешка кайма

ТЕЛЕШКА  КАЙМА

Съставки: Говеждо месо 100%, соев протеин, сол, растителни фибри, млеченпротеин, захари, антиоксиданти: аскорбинова киселина, натриев

Прочети »